0

Lääne Elu ajakirjanik Urmas Lauri sai raamatukoguhoidjate ühingu auhinna

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Urmas Lauri. Arvo Tarmula foto

Eelmise aasta kirjutiste eest pälvis Eesti Raamatukoguhoidjate Ühingu (ERÜ) auhinna Lääne Elu ajakirjanik Urmas Lauri.

„Laurit tunnustati põhjalike kirjutiste eest ajalehes Lääne Elu. Need avasid raamatukogusid mitmekülgselt ja näitasid nende olulisust oma kogukonnas,” teatas ERÜ büroo juhataja Reet Olevsoo Lääne Elule.

Lauri sai auhinna kätte täna ERÜ tänupeol Eesti rahvusraamatukogus.

ERÜ annab ajakirjandusauhinda välja 2102. aastast. Varem on selle pälvinud ajakirjanikud Tuuli Jõesaar (Eesti Päevaleht), Rein Sikk (Eesti Päevaleht), Mart Juur, Hendrik Alla (Postimees) ja Kaie Ilves (Lääne Elu).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz