Haapsalu linn tähistab juubelit Valge Daami Ajal

Lääne Elu

info@le.ee

Tänavu möödub Haapsalu linnal 740 aastat linnaõiguse saamisest.

Linn tähistab juubelit erinevate sündmuste ja ettevõtmistega. Põhirõhk sünnipäeva tähistamiseks jääb Valge Daami Ajale. Juubeli puhul plaanib linn välja anda juubelile pühendatud Haapsalu raamatu, istutada juubelitamme, korraldada kuurordihõngulise peo ja palju muud.

Ka tänavune Valge Daami etendus on pühendatud juubelile – Haapsalu 700. sünnipäevaks kirjutatud Paul Kilgase „Haapsalu legend“ Gennadi Tanieli muusikaga tuleb taas.

Samuti valmis Haapsalu juubeli puhul oma logo, mille on loonud graafiline disainer Marko Kekishev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Markus
5 aastat tagasi

Andke andeks, aga selle logo loonud graafiline disainer ei tea värvide sobitamisest ega valöör- ja kulöörkontrast mitte midagi. See logo on kole käkerdis.

memm
5 aastat tagasi

Nii tore, juba ootan, suve ja soojust ning kõike südantsoojendavat mis on tulemas koos 740 juubeli ja salapärase Daamiga. Paluks linnavalitsusel enne pidu ka teid ja tänavaid parandada, see on hädavajalik.

Zanders
5 aastat tagasi
Reply to  memm

Parandavad juuu Memmeke…Tallinna maanttee on parandatud nagu niuhti…

memmeke
5 aastat tagasi
Reply to  memm

igivanasti ja suht vanasti oli juubel 50 või 100. 40 oli Ali Baba kambaliikmete arv.