Maksu- ja tolliameti nime alt saadetakse sotsiaalmeedias petukirju

Maksu- ja tolliamet hoiatab, et sotsiaalmeedias liiguvad nende nime alt petukirjad, millega ametil seost ei ole.

„Kinnitame, et maksu- ja tolliamet antud teadete taga ei ole,” kirjutas maksuamet sotsiaalmeedias. „Muuhulgas juhime tähelepanu, et nimes on kirjaviga ning toonitame, et meie klientidega Facebooki teel ühendust ei võta. Suhtleme klientidega tuludeklaratsiooni teemadel e-maksuameti kaudu. Palume antud kirja ignoreerida ja turvalisuse eesmärkidel sellele mitte vastata.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments