0

Maksu- ja tolliameti nime alt saadetakse sotsiaalmeedias petukirju

Maksu- ja tolliamet hoiatab, et sotsiaalmeedias liiguvad nende nime alt petukirjad, millega ametil seost ei ole.

„Kinnitame, et maksu- ja tolliamet antud teadete taga ei ole,” kirjutas maksuamet sotsiaalmeedias. „Muuhulgas juhime tähelepanu, et nimes on kirjaviga ning toonitame, et meie klientidega Facebooki teel ühendust ei võta. Suhtleme klientidega tuludeklaratsiooni teemadel e-maksuameti kaudu. Palume antud kirja ignoreerida ja turvalisuse eesmärkidel sellele mitte vastata.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz