10

Rainer Vakra ülikooli lõputöö võib olla plagiaat

Sotsiaaldemokraatliku partei ühe juhtfiguuri Rainer Vakra (37) ülikooli lõputöö on maha kirjutatud Säästva Eesti Instituudi raportitest. Muu hulgas omastas Vakra teise üliõpilase tehtud uurimuse ja esitas selle enda töö pähe, kirjutas Eesti Ekspress. Ekspressi pärimise peale hakkas Vakra eitama, vassima ja keerutama.

Rainer Vakra kaitses 2002. aastal Tallinna ülikoolis lõputöö „Pakendijäätmete kogumis- ja taaskasutussüsteemi ettevalmistamine Tartus”

Ekspress kirjutab, et see pole ümberjutustus, liiga rohke tsiteerimine ega liiga vähene viitamine. Ilmselgelt on tegu arvutis tehtud copy-paste-tööga. sama tekst, samad pealkirjad, sama liigendus, samad alapealkirjad, samad allajoonimised, samad esiletõsted, samad teksti sisse põimitud graafikud, isegi kirja- ja tähevead on samad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Õhku on visatud ainult kahtlus aga juba meie eesti TEADMAMEHED kommentaariumis peksavad segast täiega.Kas see on nõukogude aja pärandus,et üks kolmandik on meie hulgas süüdimatuid,et mitte öelda nõrgamõistuslikud sõimlejad ?

majaomanik
majaomanik

Annaks kõigevägevam,et sotsid enam valitsusse ei pääse.Muidu kordub neljakümnes aasta.

Zanders
Zanders

Pätsu ajal viidi sotsid Irboska sohu…

mina
mina

Poliitikud-enamus sulid.kui mitte kõik.Ja ärge tulge mulle rääkuma ,et ainult EKRE on sulidest vaba .Nemad samuti sulid.

Peep Tamm
Peep Tamm

Mina sotse ja reformi EI vali

Kübe
Kübe

Ega siis ei jää Vakral muud üle kui edaspidi keskenduda oma “südameleähedasele” tegevusele e. siis pakenditele. Pealinn on neid täis, ole ainult mees ja korja kokku.

Väga hea idee!
Väga hea idee!

5+!

Tegelikult pakendite korjamisega peaks enamik praeguseid valitsuses istujaid tegelema, Rattaga eesotsas. Ja kui pealinna koristamise peale neid liiga palju on, siis Tartu, Pärnu, Haapsalu jne. samuti vajavad hoolt. Tegelt Haapsalu vajab ka mõnda labidameest peatee remondi lõpule viimiseks, kuid see töö vist murrab poliitikul kondi ära…

Aleks
Aleks

Nüüd ootaks sotside Karnau ja Lobjakase ausat ja objektiivset analüüsi.

Lisaks E.N.Krossi ilmselt tulevase kriminaalkaristusega abikaaasa laimu levitamise objektiivset analüüsi.

xyz
xyz

nüüd tallinna ülikool (vasakäärmuslaste pesa) analüüsib ja siis väidab, et mingit plagiaati pole, on lihtsalt juhuslik kokkusattumus.

Abc
Abc

Tallinna ülikool kõlab sama veidralt,kui Tartu kilud.

wpDiscuz