Rainer Vakra ülikooli lõputöö võib olla plagiaat

Sotsiaaldemokraatliku partei ühe juhtfiguuri Rainer Vakra (37) ülikooli lõputöö on maha kirjutatud Säästva Eesti Instituudi raportitest. Muu hulgas omastas Vakra teise üliõpilase tehtud uurimuse ja esitas selle enda töö pähe, kirjutas Eesti Ekspress. Ekspressi pärimise peale hakkas Vakra eitama, vassima ja keerutama.

Rainer Vakra kaitses 2002. aastal Tallinna ülikoolis lõputöö „Pakendijäätmete kogumis- ja taaskasutussüsteemi ettevalmistamine Tartus”

Ekspress kirjutab, et see pole ümberjutustus, liiga rohke tsiteerimine ega liiga vähene viitamine. Ilmselgelt on tegu arvutis tehtud copy-paste-tööga. sama tekst, samad pealkirjad, sama liigendus, samad alapealkirjad, samad allajoonimised, samad esiletõsted, samad teksti sisse põimitud graafikud, isegi kirja- ja tähevead on samad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Õhku on visatud ainult kahtlus aga juba meie eesti TEADMAMEHED kommentaariumis peksavad segast täiega.Kas see on nõukogude aja pärandus,et üks kolmandik on meie hulgas süüdimatuid,et mitte öelda nõrgamõistuslikud sõimlejad ?

majaomanik
5 aastat tagasi

Annaks kõigevägevam,et sotsid enam valitsusse ei pääse.Muidu kordub neljakümnes aasta.

Zanders
5 aastat tagasi

Pätsu ajal viidi sotsid Irboska sohu…

mina
5 aastat tagasi

Poliitikud-enamus sulid.kui mitte kõik.Ja ärge tulge mulle rääkuma ,et ainult EKRE on sulidest vaba .Nemad samuti sulid.

Peep Tamm
5 aastat tagasi

Mina sotse ja reformi EI vali

Kübe
5 aastat tagasi

Ega siis ei jää Vakral muud üle kui edaspidi keskenduda oma “südameleähedasele” tegevusele e. siis pakenditele. Pealinn on neid täis, ole ainult mees ja korja kokku.

Väga hea idee!
5 aastat tagasi
Reply to  Kübe

5+!

Tegelikult pakendite korjamisega peaks enamik praeguseid valitsuses istujaid tegelema, Rattaga eesotsas. Ja kui pealinna koristamise peale neid liiga palju on, siis Tartu, Pärnu, Haapsalu jne. samuti vajavad hoolt. Tegelt Haapsalu vajab ka mõnda labidameest peatee remondi lõpule viimiseks, kuid see töö vist murrab poliitikul kondi ära…

Aleks
5 aastat tagasi

Nüüd ootaks sotside Karnau ja Lobjakase ausat ja objektiivset analüüsi.

Lisaks E.N.Krossi ilmselt tulevase kriminaalkaristusega abikaaasa laimu levitamise objektiivset analüüsi.

xyz
5 aastat tagasi
Reply to  Aleks

nüüd tallinna ülikool (vasakäärmuslaste pesa) analüüsib ja siis väidab, et mingit plagiaati pole, on lihtsalt juhuslik kokkusattumus.

Abc
5 aastat tagasi
Reply to  xyz

Tallinna ülikool kõlab sama veidralt,kui Tartu kilud.