Haapsalu tenniseklubi tunnustas aasta mängijaid

Kalju Aigro (vasakult), Kaja Ladva, Marelle Saar, Maily Märss ja Patrik Rainer Kaljula. Foto: Vello Kuhi

 

Kalju Aigro (vasakult), Kaja Ladva, Marelle Saar, Maily Märss ja Patrik Rainer Kaljula. Foto: Vello Kuhi

Eelmise aasta kokkuvõtteid tehes saavad Haapsalu tennisistid öelda, et oleme esindatud mängijatega pea kõikides vanuseklassides ja liigades vabariigis.

Rahvusvahelise tenniseföderatsiooni ITF 2018 aasta raporti kohaselt mängib kogu maailmas tennist 44 miljonit inimest mis moodustab 1,17 % kogu maailma elanikkonnast ja kellest 47 % on naismängijad. Maailmas tegutseb 164 000 tennisetreenerit 80 000 tenniseklubis 489 000 tenniseväljakul.

Nende numbrite valguses tundub seda hämmastavam, et meie oma tüdruk Kaia Kanepi on olnud korduvalt esimese 100 hulgas, parimal aastal tõusnud maailmas naismängijatest 15. kohale ja võitnud suurturniiridel kaks korda maailma esinumbrit. Kanepi kuulub jätkuvalt mängutasemelt maailma parimate hulka ja innustab suuresti ka meie lapsi ja noori pühenduma tõeliselt alale, mida sa armastad. Ei saa alahinnata tema eeskuju meie oma tegemistes ka möödunud aastal. Kui Kaia Kanepi tiirleb omal orbiidil, siis madalamal orbiidil ei ole Haapsalu tennisel samuti midagi häbeneda.

Eelmise aasta kokkuvõtteid tehes saame öelda, et oleme esindatud mängijatega pea kõikides vanuseklassides ja liigades vabariigis.

Haapsalu tenniseklubil on 53 täiskasvanud ja 78 noorliiget ning Haapsalu tennisekoolis annab tennisealast huviharidust kolm kvalifitseeritud treenerit.

Eelmist aastat kokku võtval pidulikul klubiüritusel anti aasta parimateks tunnistatud mängijatele kätte välja teenitud autasud.

Läänemaa aasta tennisemängijad

  • noormängija poiss – Patrik Rainer Kaljula
  • noormängija tüdruk – Maily Märss
  • meesmängija – Marek Turu
  • naismängija – Kaja Ladva
  • harrastusmängija mees – Jaanus Karilaid
  • harrastusmängija naine – Marelle Saar
  • seeniormängija – Kalju Aigro
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments