Selgus kuus esimest Eesti Laulu finalisti

BNS

Jennifer Cohen tundis end Eesti Laulu poolnaali eel rahulikult. Peeter Langovits

Tartu Ülikooli spordihoones selgusid neljapäeva õhtul kuus laulu, mis pääsesid Eesti Laul 2019 finaali. Haapsalust pärit Jennifer Cohen kahjuks edasi ei pääsenud.

Edasi pääsesid The Swingers, Tanja & Birgit “High Heels In The Neighbourhood”, Stefan “Without You”, Victor Crone “Storm”, Inger “Coming Home”, Sandra Nurmsalu “Soovide puu” ja Xtra basic & Emily J “Hold Me Close”.

Saadet juhtisid Ott Sepp ja Piret Krumm.

Laupäeval, 2. veebruaril toimuvas teises poolfinaalis võistlevad Synne Valtri, Iseloomad, Lumevärv ft. Inga, Sissi, Cätlin Mägi & Jaan Pehk, Kadiah, Kaia Tamm, Kerli Kivilaan, Grete Paia, Lacy Jay, Around The Sun ja Uku Suviste.

Eesti Laulu poolfinaalide otseülekanded algavad ETV, ETV+ ja ERR-i portaalis neljapäeval ja laupäeval kell 19, otseülekanne jätkub kell 21.30 pärast “Aktuaalset kaamerat”. Erisaade “Ongi Eesti Laul” on ETV2 ekraanil neljapäeval ja laupäeval kell 21. Erisaade “Eesti Laulu eel” on ETV ekraanil laupäeval kell 18.45.

Eesti Laul 2019 suurejooneline finaalkontsert toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments