Ulrika Grauberg kandideerib kooriühingu aastaauhinnale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ulrika Grauberg. Foto arhiiv

Läänemaa koorijuht Ulrika Grauberg on üks kuuest nominendist, kes kandideerib Eesti kooriühingu aasta dirigent-muusikaõpetaja tiitlile.

Eesti kooriühing annab koori- ja puhkpillimuusika aastapreemiad üle laupäeval Estonia kontserdisaalis. Kaheteistkümnes kategoorias kandideerib aastapreemiatele 75 nominenti.

Kooriühing annab välja aasta koori, puhkpilliorkestri, kooridirigendi, dirigent-muusikaõpetaja, orkestridirigendi ja noore dirigendi tiitlid. Samuti tunnustatakse aasta toetajat, korraldajat, koori/orkestriheliloojat ja aasta tegu, antakse välja aasta koori/orkestriplaadi tiitel ja aasta koostööpreemia.

Aasta dirigent-muusikaõpetaja tiitlile kandideeriv Grauberg juhatab Haapsalus kahte koori – Haapsalu kammerkoori ja tütarlastekoori Canzone, millel omakorda on mitu eri vanuses koosseisu.

Aasta koori kategoorias kandideerib tiitlile Lihulast pärit laulja ja dirigendi Endrik Üksvärava  juhatatav kammerkoor Collegium Musicale. Üksvärav ise on ka aasta kooridirigendi tiitli nominent.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments