2

Läänemaal on 558 registreeritud töötut

Töötukassa. Foto Arvo Tarmula
Töötukassa. Foto Arvo Tarmula

Aasta lõpu seisuga oli Läänemaal registreeritud  töötute arv 558, mida on 38 inimese võrra vähem kui aasta varem.

Enim on Läänemaal töötuid 25–54aastaste seas – 328. Registreeritud töötuid on Läänemaal meeste seas 308 ja naiste seas 250.

Detsembri lõpu seisuga oli Eestis töötuna registreeritud 31 081 inimest, mis moodustab 16aastasest kuni pensioniealisest tööjõust 4,8%. Võrreldes aastataguse ajaga on registreeritud töötute arv jäänud samale tasemele.

Registreeritud töötuse määr oli detsembri lõpus taas kõige kõrgeim Ida-Virumaal (8,8%), viimasel paaril kuul oli suurim tööpuudus Valgamaal. Kõige madalam oli registreeritud töötuse määr detsembris Hiiumaal (3,3%). Vähenenud töövõimega töötuid oli detsembri lõpu seisuga pisut üle 10 000 ehk ligi kolmandik registreeritud töötutest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
töötu
töötu

… ning vähemalt teist sama palju on Läänemaal registreerimata töötuid. Tavaliselt puudub neil ka ravikindlustus, mistõttu kannavad nad endas mitmeid väljaravimata haiguseid.

töötu
töötu

…, olles sealjuures nakkusohtlikud ka teistele. Kas poleks aeg teha arstiabi kättesaadavaks kõigile?

wpDiscuz