0

Pääste: Haapsalus kõrbes pliidil toit

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pliidil kõrbema läinud toit ajas trepikoja suitsu täis. Foto Hannes Kliss

3. jaanuaril kella 18 paiku said päästjad väljakutse Haapsalus Tamme tänavale, kus korrusmaja koridoris oli suits.

Kohapeal selgus, et ühes korteris kõrbes pliidil toit. Päästjad kõrvaldasid tuleohu ja ruumid tuulutati. Korterist välja tulnud vanahärra tervist kontrollis kiirabi.

Päästjad hoiatavad, et toitu ei tohi valmistamisel jätta tähelepanuta, sest kuumenedes see süttib ja võib süüdata ümbruse. Pikemat aega nõudvate toitude valmistamisel tuleks kasutada valmimise ajaks häiret andma seadistatud alarmkella või mobiiltelefoni timerit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz