0

Kanepi valmistub Australian Openiks

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi. Foto tenniseliit

Tennisist Kaia Kanepi rügab ka pühade ajal trenni teha, et olla uuel aastal taas mänguvormis, kirjutab Delfi.

Kui jalad lubavad, sõidab Kanepi Austraaliasse juba aastavahetuse paiku ja harjutab seal koos Dušan Vemići ja tema teise õpilase, sakslanna Andrea Petkoviciga. Eestis aitab Kanepit nõu ja jõuga Indrek Tustit.

Tervise püsides ei välista Kanepi ka veebruari algul föderatsioonide karikasarjas osalemist, kus Eestil oleks temast palju abi Euro-Aafrika tsooni I grupist ülespoole rühkimiseks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz