Kuuse tänava koolimaja niipea lammutama ei hakata

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu põhikooli maja Kuuse tänaval. Foto arhiiv

Ülemöödunud nädalavahetusel Haapsalus peetud vilistlaspeol levis vilistlaste seas murelik jutt, et järgmist kokkutulekut pole kusagil pidada, sest Kuuse tänava koolimaja lammutatakse.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul ei vasta jutt koolimaja lammutamisest tõele. Vikman tunnistas, et maja lammutamise mõte on ühe võimaliku variandina linnavalitsuses tõepoolest jutuks olnud, aga ühtegi otsust tehtud ei ole.

Vikman lisas, et pärast uue põhikooli valmimist 2020. aastal kolib oma koolimaja remondi ajaks Kuuse tänava koolimajja Haapsalu algkool. „Mis pärast seda saab, veel ei tea. Ega muusikakooli mõte pole ka maha maetud,” rääkis Vikman.

Enne mulluseid kohalike omavalitsuste valimisi pakkus mitu erakonda Kuuse tänava koolimajale uut kasutusvõimalust. Muusikakooli kõrval käidi välja mõte teha koolimajja noorte huvikeskus või hoopis hooldekodu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jajah
5 aastat tagasi

Vilistlaste kokkutulek hooldekodus 😀