Kiire interneti sooviavalduse saab teha ka vallamajas

Graafika: Lääne Elu
Graafika: Lääne Elu

Selle aasta lõpuni saab Elektrilevile teada anda kiire internetiühendusega liitumise soovist, lisaks veebist leitavale sooviavaldusele saab neid esitada ka paberil.

Kiire interneti soovi saab paberkandjal edastada Elektrilevi kommunikatsioonispetsialisti Peeter Liigi sõnul just seetõttu, et isegi kui inimene soovib kiiret internetti, ei pruugi tal praegu internetiühendust olla. „Siis ei saa nad ju ka internetis sooviavaldust esitada,” ütles Liik.

Haapsalus saab kiire interneti soovist paberkandjal teada anda Haapsalu linnavalitsuses. „Neid võtab vastu linnavalitsuse sekretär. Kogume need kokku ja saadame Elektrilevile ära,” ütles Haapsalu avalike suhete juht Tõnu Parbus.

Ka Lääne-Nigula vallas saab kiire interneti soovist teada anda vallavalitsuses ja kõikides osavallavalitsustes. „Minu teada on paberkandjal sooviavalduse võimalust ikka kasutatud, aga ma ei julge öelda, kui palju,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.
Ka Lääneranna vallas saab sooviavaldusi edastada vallamajas ja osavallavalitsustes. Avalduse saab esitada ka Vormsi vallamajas.

Seda, kui palju alates novembrist, sooviavalduste esitamise taasavamisest, neid juurde on lisandunud, Liik öelda ei osanud, sest maakondade kaupa pole kokkuvõtteid veel tehtud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments