Saarso asemel kandideerib riigikokku Jaen Teär

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Saaremaa, Hiiumaa ja Läänemaa piirkonna ühine juhatuse koosolek kinnitas poliitikast lahkunud Mart Saarso asemel riigikogusse kandideerijaks Saaremaa vallavolikogu liikme Jaen Teäre (pildil), kirjutab Meie Maa.

Teäre kandidatuuri pakkus välja EKRE Saaremaa ringkonna esimees Aarne Toomväli. EKRE volikogu vaatab ettepaneku veel üle. “Sisetunne ütleb, et see on nii ja jääb ka,” arvas Toomväli Jaen Teäre kandidatuurist.

Jaen Teär ütles Meie Maale, et võttis pakkumise vastu. “Ega meil rohkem selliseid põliseid saarlasi ei ole ka, kes võiksid kandideerida,” viitas Teär EKRE-le. “Mulle see EKRE värk istub,” lisas ta.

EKRE Saaremaa ringkonna Muhu osakonna esimeheks valiti tagasi Daniel Mereäär, kes kandideerib samuti riigikokku. Aseesimeesteks said Genadi Noa ja Marko Vimb. EKRE Muhu osakonnas on praegu 21 liiget.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments