Lauatennise rahvaliiga neljanda etapi võitis Mihkel Puhm

dav
Rahvaliiga meeste arvestuse neljanda etapi esikolmik (vasakult) Ainar Kuusemets, Mihkel Puhm ja Janek Reinaru. Foto erakogu

Haapsalus peetud 12. Albert Kanepi memoriaalvõistluse viimane võistlusklass oli rahvaliiga, mille võitis Mihkel Puhm (Haapsalu LTK). Teiseks tuli Ainar Kuusemets (Haapsalu LTK) ja kolmandaks Janek Reinaru ((Kuressaare).

Naiste esikolmikus olid kõik meie omad: Anna Chizhevich, Krettel Maide ja Karolin Aru (mõl. spordikool). Parim 2009. aastal sündinute võistlusklassis – Mike Kolesov (spordikool), parim 2005 – Markus Põru (spordikool), 60aastaste ja vanemate seas Aleksander Tuhkanen (Keila), üle 50aastaste arvestuses Madis Vaarpu (Kullamaa) ja üle 40aastaste vanuseklassis Taavi Miku (Pärnu-Jaagupi).

Memoriaali minikadettide võistkonnavõistlustel pälvisid kolmanda koha Kairit Talving ja Sandra Prikk (Läänemaa spordikool).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments