0

Politsei: Linnamäel jäi poiss haagise alla

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühapäeva päeval juhtus Linnamäel õnnetus, kus 13aastane poiss jäi sõiduauto haagise rataste alla. Poiss toimetati haiglasse kontrolli.

25. novembril kella 11 paiku tegi pidurisüsteemi rikke tõttu Linnamäel teeperves peatuse haagisega sõiduauto Mercedes-Benz R320CDI, mida juhtis 65-aastane mees. Kaasreisija, 13aastane poiss, läks autost välja haagise ja sõiduki vahele ja jäi uuesti liikumist alustanud sõiduauto haagise rataste alla. Kannatanu toimetati Läänemaa haiglasse kontrolli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz