Albert Kanepi memoriaal toob Haapsallu kümne riigi lauatennisistid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Varem mängiti Albert Kanepi memoriaali Wiedemanni spordihoones, kuid see on nüüdseks jäänud kitsaks. Foto Arvo Tarmula

Reedest pühapäevani on Haapsalus 12. korda Albert Kanepi mälestusvõistlused lauatennises.

Albert Kanepi memoriaal on ühtaegu Eesti juunioride ja kadettide lahtised karikavõistlused ning rahvusvaheline reitinguvõistlus.

Rootsi, Taani, Soome, Venemaa, Leedu, Läti ja Eesti kõrval on esmakordselt võistlemas Valgevene ja Tšehhi ning eksootilise riigina El Salvador.

Kokku osaleb ligi sada noormängijat – minikadetid, kadetid, juuniorid – ning laupäeval ja pühapäeval lisandub teist samapalju täiskasvanuid meeste ja naiste ning rahvaliiga turniiridele.

Eesti on kõikides vanuseklassides esindatud mitme võistkonnaga ning minikadettide klassis löövad kaasa ka Läänemaa spordikooli ja lauatenniseklubi noormängijad. Mängude algus on kõikidel päevadel 9.00.

Kuna võistlejaid on nii palju, peetakse võistlus Haapsalu spordikeskuses. „Seame tennisehalli poole peale 24 lauda üles. Mujale nii palju lihtsalt ei mahu,“ ütles võistluste korraldaja Heikki Sool.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments