Keskerakonna esinumber suursaartel ja Läänemaal on Enn Eesmaa

BNS

Enn Eesmaa. Foto: Arvo Tarmula
Enn Eesmaa. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond tutvustas laupäeval Saaremaal Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa kandidaate riigikogu valimistel ning avalikustas ka partei esinumbri viiendas valimisringkonnas, kelleks on riigikogu esimene aseesimees Enn Eesmaa.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles Saaremaal riigikogu valimiste meeskonna tutvustamisel, et erakonnal on Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa kandidaatide näol pakkuda nii pikaajalisi kogemusi kui ka uusi ideid, teatas Keskerakond.

„Nii esinumber Enn Eesmaa kui ka Riigikogu liige Jaanus Karilaid on suurte kogemustega poliitikud, kes Lääne-Eesti eest aastaid seisnud ning kel on seejuures ette näidata mitu töövõitu. Koos ettevõtjate Aivar Aru, Mihkel Undrestiga ja Üllar Neemrandiga ning koolidirektor Antti Leigri ja valla arenduse spetsialisti Maire Kääridiga läheb Keskerakond valimistele vastu sihikindla ja väga laiapõhjalisi teadmisi omava meeskonnaga,“ märkis Ratas.

Eesmaa lubas seista selle eest, et Lääne-Eesti oleks tugev ja jätkusuutlik piirkond, kus oleksid ühtmoodi õiglased tingimused on nii eakatele, noortele peredele, spetsialistidele kui ka ettevõtjatele.

„Minu üks eesmärk on, et Hiiu- ja Saaremaa elanikud ei peaks maksma praamisõidul pileti eest. Saareelanikud ei pea oma asukohast sõltuvalt maksma transpordi eest rohkem kui ülejäänud Eesti inimesed,“ rõhutas Eesmaa ja lisas, et regionaalpoliitika on Keskerakonna üks prioriteetidest.

Eesmaa tõi välja, et Keskerakond on kahe aasta jooksul teinud riigis olulisi otsuseid ning varasemast sotsiaalsemat suunda tuleb jätkata.

„Haldusreformi lõpule viimine, tervishoiu lisarahastus, omavalitsuste tulubaasi tõstmine ja tasuta maakondlikud bussiliinid on vaid osa sellest, mis viimastel aastatel tehtud. Peaminister Jüri Ratase valitsus on kokku leppinud ka lennuliikluse suurema rahastamise Saaremaa ja Hiiumaa liinil, mis toob kahtlemata kiirema ja mugavama transpordiühenduse,“ tõi Eesmaa välja.

Keskerakonna kandidaadid Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonnas on Keskerakonna aseesimees ja riigikogu õiguskomisjoni esimees Jaanus Karilaid, Saaremaa ettevõtja Mihkel Undrest, AS-i Saare Erek juhatuse liige Aivar Aru,

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
5 aastat tagasi

No JAA 2aastat valitsuses seda tasuta transportti ära teha ei saadud!!!
Nüüd siis 4 aastaga saab KINDLASTI VALMIS!!!Opositsioonis räägite üht ja valitsuses on kohe 180*kursimuutus sotside sabas,olge õnnelikud!!!