Haapsalu saab uue tänavavalgustuse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Osa Haapsalu linnast sai uue tänavavalgustuse 2015. aastal. Foto: Arvo Tarmula

Uuemõisa ja Paralepa alevik ning Jõõdre ja Panga küla saavad uue tänavavalgustuse enne järgmist suve, toetust uute leedvalgustite jaoks taotleb Haapsalu Linnahooldus Raudteetammi tee, promenaadi ja piiskopilinnuse jaoks.

Eelmisel reedel toimunud Haapsalu volikogu istungil sai linnavalitsus volinikelt loa garanteerida 162 000 euro suurune omaosalus kahele tänavavalgustuse projektile, milleks saadakse toetust Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Zanders
5 aastat tagasi

Kinnipidamisel kohapeal maha lasta see pätikari ilma kohtuta…

Zanders
5 aastat tagasi

Haapsalu vl on ptsis ja mõttetu värd ja vägistatud asum ainult Suklese kamba ülal pidamiSEX….

Blj.
5 aastat tagasi

Investeerige teedesse !!

Röökiv tehisvalgus Eesti linnades ...
5 aastat tagasi

Need ebaloomulikud öised ülitugevad valgustid on järjekordne SUUR VIGA! Aeg oleks tulla mõistusel koju. Narva, Võru jt linnad on reostanud oma öised maastikud. Võru linn võttis tänavu maha ka kesklinnas asuva Kirikupargi! Taagepera parki pandi need valgustid suveöödeks, kui seal ei liikunud mitte ühtegi inimest, kannatasid aga nahkhiired. Taolisi näiteid on lõpmata palju, aeg oleks juba sellele rumalusele lõpp teha! Öine liigvalgustus on hävitanud kaitse all olevate nahkhiirte elukeskkonna linnades ja mõisaparkides. Ka inimestele ei tee see mitte midagi head. Linnadest on kadunud loomulikud valged suveööd, selle asemel on seal röökiv valgusreostus. Häbi, ja veelkord häbi!

juss
5 aastat tagasi

Keset talve sul nüüd loomulikult valge suveöö? Ja nahkhiired?

kollane valgus on soojem
5 aastat tagasi

Need sinised led-valgused on külmad, teevad linna ka kõledamaks. Vanale Haapsalule on ikka soe kollane valgus olnud ilus ja hubasem, nii nagu ka enne uut valgustust 3-4 a tagasi, Haapsalu moodi. So jälle Euroopa Liidu mood ja mall, et kõik päevavalguslampides, ka õues. Hetkel oleks võimalus leida selle soojema valgustusega lambid! Kõigil soojem ja hubasem.

Kirk
5 aastat tagasi

kodus võid pirnidega mängida kui meeldib, tänav peab olema valgustatud korralikult

Metsaelanik
5 aastat tagasi

LED-tulesid on ju ka sooja valgusega, lihtsalt ei osata valida