Lääne Elu paberleht neljapäeval, 18. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu põhikool kutsus suitsetajale politsei

Haapsalu põhikooli hoolekogu koosolekul tõstatas üks lapsevanem suitsetamise teema, sest lapsed suitsetavad palju ning sel aastal on üks noormees põhikooli WCs sellega vahele jäänud.

Nõva vallamaja kolib kooli

Oktoobri lõpust toimetab Nõva osavallavalitsus koolimajas, vallamaja ruumidele kasutaja leidmiseks kuulutas Lääne-Nigula vald välja eelläbirääkimistega pakkumise.

Et elada, tuleb õppida

Lääne Elu vahel ilmuvas lisalehes Täna on juttu täiskasvanuna koolis käimisest ning tänavusest aasta õppijast Tiit Niinemetsast ja aasta kooliajast Epp Klimenkost

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eks ta ole
5 aastat tagasi

…Ruumid vallavalitsuse jaoks on koolimajas olemas, see ei mõjuta ega halva koolimaja tegevust…. Vallavalitsus tuleb ja võtab lastelt ära arvutiklassi ja see ei mõjuta kuidagi? Mis järgmiseks – ametnikele eraldi kabinette vaja, võtame koolilt, tühja neist lastest. Linnas on koolides turvamehed, et igaüks ei töllerdaks ja õppetööd ei segaks, meil on nagu mingi gospel “tulge kõik, noored ja vanad …”

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  eks ta ole

Kus koolis sul turvamehed on? Narkokoerad tuleks iga kooli uksele panna.

eks ta ole
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kui Nõva inimene ütleb linn, mõtleb ta Tallinnat. Juba minu vanaisa rääkis, et minnakse linna või Haapsallu 🙂