Euroopa meister Lehis tutvustas ERR-ile oma treeningtingimusi

Lääne Elu

info@le.ee

Euroopa meister Katrina Lehis. Foto: Bizzi/Trifiletti
Euroopa meister Katrina Lehis. Foto: Bizzi/Trifiletti

Aktuaalse Kaamera spordiuudised portreteerisid vehklemise Euroopa meistrit Katrina Lehist ja tutvustas tema treeningutingimusi Haapsalus.

23aastane Lehis, kes võitis laupäeval Horvaatias toimunud MK-satelliitturniiri treenib Haapsalus Helen Nelis-Naukase käe all.

Nelis-naukase sõnul on tund väga mitmekesine, sest ei lihvita kogu aeg ühte ja sama torget, vaid otsitakse kogu aeg uusi võimalusi ja lahendusi.

Kui Lehisel treenigupartnerit pole või kõik rajad on hõivatud, kasutab ta treenimiseks näiteks märkalaua ees rippuvat palli, kuhu torgates täpsust harjutada ja elektroonilist märklehte. Lisaks on välja mõeldud omapärane vehklejat meenutav märklaud.

Küsimusele, mis muidu rahulikku Lehist vehklemises hirmsaks võitejaks tõmbab, vastas Lehis: “See adrenaliin ilmselt tõmbabki, et kui sa ikkagi selle maski paned pähe ja hakkad seal võitlema, siis tekib iseenesest see võitlusvaim. Vähemalt minu jaoks.”

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments