Elvo Leppmaa võtab Lääne-Nigula volikogust aja maha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Elvo Leppmaa. Foto: Merilin Kaustel-Lehemaa

Lääne-Nigula volikogu konservatiivse rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni liige Elvo Leppmaa peatab oma saadikumandaadi kuni 30. aprillini 2019. Põuane suvi ajas talumehe autorooli raha teenima ning selle tõttu pole tal mahti volikogu töös osaleda.

“Põld ei toida ära, tuleb tööle minna,” põhjendas Leppmaa oma taandumist volikogust. “Kohe ei taha tööandjalt volikogu istungiteks vabu päevi kauplema hakata.”

Leppmaa töötab veoautojuhina. “Sõidan Soome vahet,” lausus Leppmaa. “Põld ei andnud nii palju, et talve üle saaks elada.”

“Ega ma kohalikust poliitikast veel ei taandu,” lubas Leppmaa. “Hoian end volikogus toimuvaga kursis.”

“Elvo püssi veel põõsasse ei viska,” ütles Leppmaa erakonnakaaslane Hardi Rehkalt. “Lubas, et kui saab uues töökohas töö jooksma, siis tuleb volikokku tagasi.”

Elvo Leppmaa asemel hakkab volikogus tööle Lidya Tee. Valimistel sai Tee 31 häält ning sellega ta volikokku ei pääsenud. Tee kuulub Martna osavallakogusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments