Kust on kõige soodsam sularaha saada?

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: arhiiv
Kõige soodsam on sularaha võtta kodupanga pangaautomaadist.

Kui veel pool aastat tagasi sai sularaha vaid pangaautomaadist ja sularahaga tegelevast kodupanga kontorist, siis tänavu mais lisanus võimaluste hulka kaupluseketi Coop poed ning eelmisest nädalast ka Olerexi tanklad.

Kõige soodsam on sularaha võtta selle panga automaadist, mille klient ollakse. Kuid kui seda lähedal ei ole, siis kust on kõige soodsam sularaha saada, kui kodupanga automaati pole läheduses?

Selleks, et Coopi poest saaks raha välja võtta, tuleb sooritada vähemalt üheeurone ost. Swedbanki ja Coop panga klientidele rohkem lisatasusid ei tule, kuid SEB ja Luminori kliendid peavad veel juurde maksma ühe euro. LHV kliendid kaupluseketi Coop poodidest sularaha ei saa.

Kui on soov saada sularaha Olerexi tanklatest, tuleb sooritada seal vähemalt üheeurone ost ning teenustasuna maksma 32 senti olenemata sellest, millise panga klient ollakse.

Sularaha saab võtta ka teise kui kodupanga pangaautomaadist, kuid sel juhul peavad Swedbanki ja SEB panga kliendid juurde maksma ühe euro ning 2,5 protsenti väljavõetud summast, LHV kliendid ühe euro, Luminori panga kliendid euro ja 30 senti ning Coop panga klientidele on see tasuta.

Nii on 100 euro sularaha väljavõtmine mujalt kui kodupangast Swedbanki klientidele kõige odavam Coopi poest, SEB klientidele Olerexi tanklast, LHV, Coop panga ja Luminori klientidele teise panga automaadist.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oma Raha
4 aastat tagasi

Kõige tavalisemad röövlid meie oma rahaga toimingute tegemisel.
Kõige ehtsam röövlipande!

vabad käed
4 aastat tagasi
Reply to  Oma Raha

Kuidagi on nii, et millegipärast ei tehta pankasid, mis teenustasu ei võtakski. Seda saavad teha kõik, kel praegune ei sobi. Miks siis?

Vaba käelisele!
4 aastat tagasi
Reply to  vabad käed

Kui mul oleks 500 000 000,19 eurot ( 19 senti kilekoti jaoks.mllega ma seda 500 milli kannan). Siis ma teeksingi oma panga ja Ljõõra-Ljõõrade moodi hakkaksin raha teenustasude kaudu kokku kühveldama.Panga töötajad elaksid miinimumpalga (Maxima, Frsmaare jne moodi) peal.

vabad käed
4 aastat tagasi

Siis pole ju mingitki probleemi. teeksid kordades hullema, kui praegused tsiviliseeritud pangad. Kõik hästi siis panganduses, tore kuulda.