Rosimannuse osalusega firma ostab Lihula hooldekodu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula hoolekandekeskuse juhataja Vanda Birnbaum. Urmas Lauri

Lõuna-Läänemaa tervishoiu- ja sotsiaalhoolekande keskuse juht Vanda Birnbaum juhib nii hooldekodu kui ka rajatavat erihooldekeskust. Foto Urmas Lauri

Lepingust ilmajäämise oht kergitas Lihula hooldekodu müügihinda peaaegu kahekordseks: esialgu pakutud 111 000 euro asemel on Südamekodud valmis tehingu eest välja käima 200 000 eurot. Selle raha eest võõrandatakse neile hooldekodu kinnistul hoonestusõigus 50 aastaks.

Kuigi esimese hooga oli Lääneranna volikogu tarvis ette valmistatud eelnõu, millega loobutakse Lihula hooldekodus toimetamise õiguse müümisest osaühingule Südamekodud, võttis volikogu neljapäeval vastu risti vastupidise otsuse – leping tuleb sõlmida just Südamekodudega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Murike
5 aastat tagasi

Ka mida see praegustele elanikele tähendab?!

Zanders
5 aastat tagasi

Eelistus jah nimetatud kahel asutusel…
Et kellegil ei jäex kshtlust…

nüüd
5 aastat tagasi

tuleb ka kirstuvabrik ja krematoorium

Endel
5 aastat tagasi
Reply to  nüüd

See ei ole midagi uut, Haapsalu matusekorraldaja Jõks taotles aastaid tagasi juba maatüki krematooriumi jaoks Pärnu mnt äärde, KEK-i mäele ja kirstusid on vorbitud ning kindlasti oleks see väikeettevõtja jaoks täiesti korralik äri.