0

Laupäeval sõidetakse Haapsalus Filter Maanteekarikasarja 4. etapp

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Filter Haapsalu Rattaralli. Foto: Marit Neemela
Filter Haapsalu Rattaralli. Foto: Marit Neemela

Laupäeval toimuv Filter Maanteekarikasarja 4. etapp, Haapsalu 18. Rattaralli pakub suurepärast võimalust veeta sportlik jaanilaupäev koosmeeleoluka peoga.

Samal päeval toimub lossihoovis ka suur jaanituli, kus peaesinejana astub üles legendaarne Scooter.

“Filter Haapsalu Rattaralli, kus saab valida 91 ja 53 km pikkuste distantside vahel, on sarja etappidest lihtsaimini läbitav. Tegemist on Läänemaale omase siledal maastikul kulgeva rattasõiduga, mida sõidetakse väiksematel kurvilistel kõrvalteedel. Tõenäoliselt on tegemist Eesti kõige tasasema rattaralliga,” rääkis korraldustiimi liige Mihkel Reile.

Praeguse seisuga oli end kirja pannud ligi 400 ratturit. Suurte jõududega on väljas Cycling Tartu ja CFC Spordiklubi ning registreerunud on ka mullune võitja Kirill Tarassov (Sportland Bottecchia Team). Külalisi on oodata ka Lätist.

“Filter Haapsalu Rattaralli, mille võistluskeskus asub veekeskuse ees, on heaks vormi testiks enne järgmisel nädalal Otepääl peetavaid Eesti meistrivõistlusi,” lisas Reile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz