Haapsalu Rattarallil tuleb juhib tervisesõidu rühma maailmameister ja -rekordiomanik

Lääne Elu

info@le.ee

Siret Viilas. Foto erakogu

Laupäeval toimuval Filter Maanteekarikasarja 4. etapil, Haapsalu 18. Rattarallil tegutseb tervisesõidu rühmajuhina triatlonist Sirlet Viilas.

2016. aastal kahekordsel täispikal triatlonidistantsil krooniti Viilas maailmameistris maailmarekordit tähistava ajaga 23 tundi, 29 minutit ja 10 sekundit. Sirlet Viilas on edukalt ühendanud töö ja hobi. Hakkaja sportlane oskab kindlasti jagada näpunäiteid, kuidas aega otstarbekalt planeerida ning mismoodi treeningutel ja võistlustel koormust jagada.

Tänavu on Filter Maanteekarikasarja etappidel olnud rühmajuhtideks oma valdkonna tipptegijad. Kuusalu Rattarallil tegutses selles rollis võistluse alusepanija ja ülikogenud treener Kaido Laas ning Mulgi Rattarallil Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardioloog Urmo Kiitam.

Filter Haapsalu Rattaralli, kus saab valida 91 ja 53 km pikkuste distantside vahel, pakub suurepärast võimalust veeta sportlik jaanilaupäev koos meeleoluka peoga. Samal päeval toimub lossihoovis ka suur jaanituli, kus peaesinejana astub üles legendaarne Scooter.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments