Lääne-Nigula vald müüb enampakkumisel kolme korterit Liivil

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Liivi. Foto: Google Maps

Liivi. Foto: Google Maps

Tänasel Lääne-Nigula volikogu istungil Pürksis otsustatakse Kullamaa osavallas Liivi külas asuva kolme korteriomandi müümine kirjalikul enampakkumisel.

Kaks korterit (Toomepuu korter nr 17, 57,4 m2, 4 tuba ja Laukapuu korter nr 7, 66,3 m2, 3 tuba) lähevad enampakkumisele alghionnaga 300 eurot, Toomepuu korter nr 1, 71,1 m2, 4 tuba, pannakse müüki alghinnaga 3000 eurot.


Aprillis müüdi enampakkumisel Martnas Siimu tee 8-3 korteriomand. Toona laekus kaks pakkumist, kõrgem pakkumine oli 500 eurot, mis ületas enampakkumise alghinda 2,5 korda.

Enampakkumisel müüdi Martnas ka Kooli tee 2-2 korter. Halvas seisukorras korter pakuti müüki alghinnaga 300 eurot, kuid selle omanikuks sai kümme korda rohkem ehk 3000 eurot pakkunud isik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
5 aastat tagasi

Ja mida see “närb uudis” Lääne Elu lugejale nüüd annab? Kirjutage vahepeal ka sellest – aga enne uurige ikka järele – kas Suvebuss Dirhamisse on oma tegevuse lõpetanud 2017 aastaga? Ilmselt on. Pole enam kedagi, kes asja vastu kõrgemalt poolt huvi tunneks.

2. kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Lugeja