Rait Maruste loobus kohast riigikogus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna volikogu liige Rait Maruste. Foto: Urmas Lauri

Riigikogu juhatus otsustas, et seoses Eerik-Niiles Krossi tagasiastumisega saab alates 15. juunist riigikogu liikmeks Vilja Toomast. Toomast asub riigikogu liikmeks seoses asendusliikme Rait Maruste loobumisega.

Rait Maruste kandideeris 2015. aastal riigikogu valimistel Tartus, sai 808 häält, tehes 10. valimisringkonnas Reformierakonna nimekirjas kandideerinuist neljanda tulemuse.

Vilja Savisaar-Toomast kandideeris Tallinnas, tehes 1. valimisringkonnas Reformierakonna nimekirjas kandideerinuist 2395 häälega kolmanda tulemuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
2.1 kodanik
5 aastat tagasi

Härra tõmbas uttu ka revisjonikomisjoni esimehe rollist. Ise kandideerides lubas, et nüüd hakkab alles õige elu pihta. Samuti lubas, et nüüd tuleb üks kõva kantrifestival ja puha… Tundub, et laseb rohkem sooja õhku suust, kui tegutseb.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Väga veider. Alles kuu aega tagasi oli uudis, kus artikli kangelane koos mõttekaaslastega meisterdas valmis apoliitilise poliitjõu, mille eesmärk oli kogu riik ära reformida. Nüüd, kus pakutakse võimalust Toompeal reaalselt toimetada, tõmbab mees uttu…..