0

Raamatukogus avatakse Uuemõisa Kodu elanike käsitöö näitus

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Uuemõisa Kodu elanikud on teinud ka populaarseid sinilillemärke. Foto erakogu

Reedel, 8. juunil kell 13.00 toimub Haapsalu raamatukogu (Posti 3) laenutussaalis Uuemõisa Kodu psüühilise erivajadusega elanike käsitöö näituse avamine.

Näituselt leiab nii keraamikat, ehteid, ürdipakke, õmmeldud loomi kui ka näiteks vilditud sinililli, mille kandmisega saab iga kodanik anda au Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veteranidele.

Uuemõisa Kodu elanike üks vaba aja veetmise viise on teha käsitööd. Kevadel tekkis Haapsalu raamatukogul ja Hoolekandeteenustel mõte Uuemõisa Kodus tehtavat käsitööd ka Haapsalu linnarahvale näidata ja seega ongi Haapsalu raamatukogus juuni lõpuni üleval näitus, kus on eksponeeritud Uuemõisa Kodu elanike käsitöö.

Uuemõisa Kodu on üks AS Hoolekandeteenuste üksustest, mis avati 2012. aasta 1. oktoobril. Kodu paikneb Uuemõisa alevikus, Läänemaal. Teenust pakutakse vaikses mereäärses kohas 6 peremajas, mis on 3 kilomeetri kaugusel Haapsalu linnast. Igas peremajas elab 12 täisealist psüühiliste erivajadustega inimest. Kokku elab Uuemõisa kodus praegu kokku 71 elanikku.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz