Galerii: õuesõppenädal tõi vanemad lasteaeda mängima

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Fotod Arvo Tarmula

 

Tõrukese lasteaias peetakse esmaspäevast reedeni õuesõppenädalat. Tänu sellele said kolmapäeva õhtul lasteaialapsed haruldase võimaluse koos oma vanematega lasteaias mängida.

„Selline võimalus oli meie lasteaias üle väga pika aja,“ ütles lasteaia õppealajuhataja Merily Loderaud. „Aga lastele väga meeldis ja lapsevanematele ka. Kiitsid, et super ja küsisid, et millal jälle tuleb.“

Kolmapäevane pereõhtu oli osa õuesõppenädalast. „Esmaspäev oli loovuse päev, tegime õues kunsti. Teisipäeval oli spordipäev. Täna on õuemängude päev ja homme on matkapäev. Kõik lähevad matkama, isegi meie kahe-kolmeaastased,“ ütles Loderaud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments