Silmaarsti järjekord on lühenenud poolele aastale

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Silmaarstipõud Läänemaal on külalisarstide kaasamisega leevenenud, siiski tuleb tohtri juurde pääsemist oodata pool aastat. Aasta alguses sulges Läänemaa ainuke täiskohaga töötanud silmaarst Mari Pedak oma erapraksise ja jäi pensionile. Staažika arsti kõrvalejäämine tekitas suure tühiku. Päris oma silmaarsti ei ole Läänemaal siiani.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Q9RLSMTH26G www.yandex.ru
4 aastat tagasi

Q9RLSMTH26G http://www.yandex.ru

sm.linnavalitsejad
5 aastat tagasi

te olete palju reisinud, mis te arvate mida juhtub näiteks Petlema või Peterburgi linnaisadega, kui selguks , et seal on silmaarsti järjekorrad pikemad kui pool aastat, helistage sinna ja küsige, linnarahval ka huvitav teada

Anders
5 aastat tagasi

Milleks silmaarsti üldse vaja on???
Tlhtis on Uusi Koit,Rong ja Põhjamaade Veneetsia

vanaema
5 aastat tagasi

Tahaks teada, miks siis pole silmaarsti -artiklis mainitakse ,,Läänemaalpole,, Usun, et Haaps. linnas pole, sest kas on praegusel sajandil võimalik, et terves Läänemaas pole, aga mine tea, kõik on võimalik. Seda olukorda, et pool aastat tuleb oodata ei saa kuidagi normaalseks pidada. Kes on kohustatud, lahendagu olukord.