1

Dirhami mereveetermomeeter rivist väljas

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Dirhami sadam. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

 

Dirhami sadam. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Läänemaa ühes tähtsamas suvituspiirkonnas ei mõõdeta praegu veetemperatuuri, sest Dirhami sadama termomeeter ei tööta.

„Dirhami veetemperatuuri anduriga on meil tõesti juba mõnda aega probleeme olnud. Praegu on anduri töö peatatud, kuniks õnnestub vana mõõtur uuega asendada. Tähtaega kahjuks nimetada ei oska. Püüame probleemiga tegeleda,” ütles keskkonnaagentuuri pressiesindaja Valdo Jahilo.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Katrin
Katrin

Haapsalus on vee kõrguse mõõtja juba ammuu rivist väljas.

wpDiscuz