Terviseamet peab Päikesejänku tualettruume lastele ohtlikeks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Päikesejänku lasteaia direktori Triin Treieri sõnul ei ole lapsevanemad tualettruumide olukorra pärast kaevanud. Foto Arvo Tarmula

Terviseamet leidis Haapsalu Päikesejänku lasteaiast terve rea puudusi ja ootab linnavalitsuselt nende kõrvaldamist.

Järelevalve tegi kindlaks, et Endla tänaval asuva lasteaia teise korruse aiarühmade tualettruumid on amortiseerunud – seinaplaadid on katkised ja pragunenud, kohati on plaadid ka seinast lahti. Plaatide murdumisest on tekkinud teravad servad, mis on kontrollija hinnangul lastele ohtlikud.

Samuti on katkised käsidušiga jalapesualuseid ümbritsevad plaadid, kus on samamoodi tekkinud plaatide murdumisest teravad servad. Ühes teise korruse tualettruumis jookseb laes aga suur pragu.

Teise sõimerühma sissepääsu juures on põrandaplaadid katkised, mistõttu on seal terviseametniku sõnul lastel kukkumise ja vigastamise oht.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
6 aastat tagasi

Terviseamet on üks kamp kes ei tegele asjadega, millega on vaja tegeleda, sest sellega ei saada hakkama. Siis käiakse ja urgitsetakse, et enda palk kuidagi millegi najal välja teenida.

0 energia
6 aastat tagasi

See nõukaaegne külm paneelikolakas tuleks kokku lükata, viia täiteks ja siis uus ehitada. Linnal on metsa( puitu) küll ja 2kordne puitehitis pole enam ammu mingi ime. (eestlased teevad Norras imeasju) Sest vana saapa parandamine saabast uueks ei tee. Ja eeldatavasti on seal suured küttearved.

Kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  0 energia

Ja kui uus ehitatakse siis ilma köögita. Sööki veetakse pangedega kohale.
Tareke ju samuti laguneb. Torud tuleks ära vahetada jne.