Läänemaa lapsed võistlesid edukalt TV 10 Olümpiastardi Tartu etapil

Karen Loorens (vasakul) Tartu etapil. Foto Kaja Ladva

Tartus toimus selle talve viimane TV10 Olümpiastardi siseetapp, kus tegid eduka stardi Haapsalu ja Ridala põhikooli noored.

Noored kergejõustiklased võistlesid kaugus- ja kõrgushüppes ning kuulitõukes.

Taas oldi väga tublid kõrgushüppes, kus vanemate tütarlaste kõrgushüppes võitis 67 sportlase ses seitsmenda koha Emma Kathrina Hein. Haapsalu põhikooli kergejõustiklane saavutas uueks isiklikuks rekordiks 1.56. Selle tulemusega tõuseb ta Eesti omavanuste hooaja siseedetabelis teisele reale.

Samal võistlusel saavutas 12. koha Ridala tüdruk Maily Märss, kelle 1.53 on samuti noore isiklik tippmark. Maily kooliõde Kleer Jaani hüppas 1.47 ja oli 21. ning Haapsalu põhikooli sportlane Anett Saarjõe 1.44, olles sellega 23 koha omanik.

Väga korralikud etteasted tehti nooremate tütarlaste teivashüppevõistlusel. Oru kooli õpilane Karen Loorens hüppas uue isikliku rekordi 2.31 ja tõi selle etapi läänlaste kõige kõrgema koha, neljanda. Haapsalu linna algkooli õpilane Seleri Armuand tuli tulemusega 1.91 aga 11. kohale.

Vanemate tütarlaste kaugushüppes tegi teise isikliku rekordi Maily Märss. 74 võistleja hulgas hüppas ta 4.64 ja saavutas 22. koha.

Nooremate poiste kuulitõukevõistlusel tõukas Uku-Toomas Rand 2kg kuuli 9.26 ja saavutas 17. koha. Rand hüppas kaugust 4.24 ja oli sellega 25. Mõlemas võistluses oli üle 60 osaleja.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments