3

Haapsalus rünnati meest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Neljapäeval, 12. aprillil sai politsei väljakutse Haapsallu Jüriöö tänavale, kus oli löödud 38-aastast meest. Ründaja on seni tuvastamata, teatas politsei pressiesindaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tagasihoidlik küsimus
Tagasihoidlik küsimus

Millistel asjaoludel löödi? Lööja küsis suitsu ja ärritus eitavat vastust kuuldes? Või lõi lihtsalt niisama, ilma eelnevalt sõnagi lausumata? Seda oleks alati mõistlik sarnastes uudistes täpsustada, kuna paljud ei oska ootamatut rünnakut võhivõõralt vaikses Haapsalus karta. Pole ju enam vene aeg, mil teatud kõrvalisi kohti tuli õhtuti vältida. Või on peale kasvamas uus kalkarite põlvkond?

pastor
pastor

täna lööjat ja keera teine põsk ette

kirb
kirb

tundub naljakas või, et tänaval kallale tullakse?

wpDiscuz