Rahvasprint sulgeb homme Haapsalus tänavad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Võidusõit linnatänavail toob alati palju osalejaid. Foto arhiiv

Laupäeval kihutab Haapsalu tänavail rahvasprinti üle saja autospordiharrastaja ja osa linnast on tavaliiklusele suletud.

„Kirjas on juba 112-113 võidusõitjat. Ei tea, mis see fenomen on. Ilmselt selles, et linnatänavail on väga vähe sõite,“ ütles Haapsalu rahvasprindi korraldaja Kalle Kruusma MTÜ Igamehe Terviseklubist.

Kruusma sõnul stardib esimene auto rajale kell 11. Kella kümnest õhtul kuueni on osa linnatänavaid aga liiklusele suletud, sest enne starti on vaja ettevalmistusaega ja pärast rada koristada.

Osaliselt on suletud raudteejaama esine plats, Jaama, Mulla, Staadioni, Raudtee, Õpetaja, Lille, Kauba, spordihoone ja veekeskuse esine parkla, Mulla tänava parkla ja suure trummi ümbrus. Spordihoone ja veekeskuse ette paluvad korraldajad autosid juba täna õhtust alates mitte parkida, sest see ala on mõeldud laupäeval võistlejatele.

„Kui võistlus saab varem läbi lähevad ka tänavad varem lahti,“ lubas Kruusma.

Samuti paluvad korraldajad autod ja muu tehnika tänava servast hoovi paigutada. Raudteejaama parklatesse on palutud autosid mitte parkida 13. aprillist 14. aprilli õhtuni.

Raudteejaama bussipeatus on üle viidud Kiltsi tee ja Raudtee tänava ristile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle
5 aastat tagasi

Täname rahvast mõistva suhtumise eest,esimene voor venis tehniliste probleemide pärast aga siis asjad sujusid ja saime tänavad lahti varem kui oli planeeritud kinnioleku ajaks

tegelikult
5 aastat tagasi

las korraldavad ja sõidavad,saame hakkama…..kõige hullem,kui üldse midagi siin ei toimu.

Kalle
5 aastat tagasi

Tere armas rahvas.Mina juba arvasin,et inimesed surnud aga näe ikka elavad Haapsalus,sest vinguviiuli kontsert läks käima.Üks kord aasta jooksul ei ole palju palutud,parkida natukene teisiti kui te olete harjunud ja võistlustrass puhas hoida.Loodame et Te pargite kõik oma autod ja muud liiklusvahendid trassilt ära,sest korraldaja ning sõitja ei vastuta trassile jäetud autode turvalisuse eest ja kui vaja ning väga ees on, teisaldame kuskile mujale (tõmbame minema).Võib juhtuda,et sõitja tuleb ja esitab isegi kahjunõude kui Teie auto jäi ette.

Ilusat päikselist laupäeva soovides korraldajad. 😀 😀 😀

Rekk
5 aastat tagasi

Aru ma ei saa, miks peab linnas kihutama. Jälle tänavad kinni. Raudtee tänav on nagu kuumaastik ja sada meest tõmbavad seal veel löökauke suuremaks. Kas Kruusmaa pärast lapib augud ära ka. Nii kaua kui teed on kehvas seisus, ei tohiks mingeid võidusõite linna peale lasta. See on nagu tavasõitja mõnitamine. Suurte laste pidu linnakodanike arvelt.

Indrek
5 aastat tagasi
Reply to  Rekk

Äkki keelaks Haapsalus üldse autodega sõitmise ära, sest see lõhub ju linna tänavaid?

Lisaks keelaks ära linnas kõik üritused ja vaata kui hea ja rahulik oleks elada! Ei mootorimürinat või trummipõrinat kitarri saatel.

Vot see oleks ikka mõnus ja rahulik elu 😀

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Indrek

Peaks keelama jah. Parkida need ralliässad ei oska. Bussipeatus kinni pargitud.