Poiste püstolivõistkond võitis Eesti noorte meistrivõistlustelt hõbeda

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Hõbedane püstolivõistkond Karl Erik Zimmer, Elari Tahvinov ja Karl Gregor Jakk. Foto erakogu

Haapsalus peetud Eesti noorte laskmismeistrivõistlustel õnnestus võõrustajatel võita üks medal – poiste püstolivõistkond Karl Erik Zimmer, Elari Tahvinov ja Karl Gregor Jakk tuli teiseks.

“Oleme harjunud medalimäega ja üks tundub vähe, aga tegelikult olid kohad ja tulemused korralikud,” kommenteeris SK Haapsalu laskmistreener Mati Seppi. “Palju oli kohti esikümnes.”

Erik Salf tuli õhupüssilaskmises viiendaks 374 silmaga. “Ainult neli punkti jäi pronksist puudu,” ütles Seppi. “Ta tegi enam-vähem oma tulemuse ära, sest ta rekord on 381 silma.”

Poiste püstoli individuaalarvestuses oli Elari Tahvinov viies ja Karl Gregor Jakk kuues.

Püstolitüdrukutest sai Anni Kallas 345 silmaga üheksanda koha. “Tüdrukute püstoli tase oli seekord ebatavaliselt kõrge. Tavaliselt võidab 350 silmaga medaleid, seekord läks vaja üle 360,” ütles Mati Seppi.

Noorte laskmisvõistlustel võivad sel aastal võistelda 2000. aastal ja hiljem sündinud. Suure osa võistelnud Haapsalu laskurite sünniaasta oli 2001, seega saavad nad samadel võistlustel ka tuleval aastal võistelda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments