Lääne Elu paberleht laupäeval, 24. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Hara külas murdsid hundid ühepäevase vasika

Eile hommikul avastas Noarootsi lihaveisekasvataja Marika Adman veiste karjaaia tagant verised hundijäljed. Öösel olid hundid Hara külas tammi lähistel karjaaias murdnud ühepäevase vasika.

Kaja Kallas: mina olen parem peaminister kui Jüri Ratas

„Kui ise oma pasunat ei puhu, siis ei puhu seda keegi. Nii et kindlasti mina olen parem [peaminister],” ütles peatselt Reformierakonna esimeheks valitav Kaja Kallas küsimusele kumb oleks parem peaminister, kas tema või Jüri Ratas. Muuhulgas nimetas Kallas Lääne Elule antud intervjuus praeguse valitsuse otsuseid, millele Reformierakond võimule saades tagasikäigu annaks.

Mitme ala meister Algor Streng

 

Vormsi mees Algor Streng on hariduselt kokk, aga teatakse teda eelkõige paatide, rookatuste ja sepiste tõttu. Vormsi käsitööseltsi poes torkavad esimese hooga silma kirjud kudumid, mis rõõmustavad naiste silma. Meeste tähelepanu köitmiseks on vaja neile näidata stendi sepistatud nugadega. Sepatööde nurk ongi poes Strengi pärusmaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
6 aastat tagasi

Muidugi Kaja Kallas võib olla parem peaminiter st.pole ju kunagi midagi suurt eriti juhtinud, kui Ratas aga Sa vaeseke ei ole veel niikaugele jõudnud.Vaadates Teie erakonna sisest ärapanemist Sa ka selleks ei saa.
Isegi EKRE`ga miilustamine pole võidu garantii aga näitab EKRE tegelikku palet.