Telia Haapsalu esindus sai uue näo

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Telia Haapsalu esindus. Foto: Arvo Tarmula

Telia Haapsalu esindus. Foto: Arvo Tarmula

Täna avas Haapsalus uksed uus ja moodne Telia esindus, mis on ühtlasi esimene samm laiemale Telia esinduste uuenduskuurile.

„Telia uus peakontor Tallinnas toetab paindlikku töötamist, kus avatud kontor ja kaasaskantavad töövahendid võimaldavad valida sobiva töökoha igal inimesel. Sama kogemust soovisime nüüd pakkuda ka oma esindustes, seda nii oma konsultantidele kui ka klientidele,“ ütles Telia Eesti jaeäri juht Katre Liiberg.

Kauba väljapanekul kasutab uuenenud esindus nn näidistesaali strateegiat, mida toetavad erinevad interaktiivsed ekraanilahendused ja ka konsultantide töövahendid.

„Meie kaubamüügi strateegias muutub üha olulisemaks töövahendiks interaktiivsete ekraanilahenduste abil kuvatav Telia e-pood, kuna sealne keskkond võimaldab selgelt ja ülevaatlikult erinevate tootjate samas hinnaklassis olevaid seadmeid võrrelda. Soovime igale kliendile just tema vajadustest lähtuva parima lahenduse leida,“ selgitas Liiberg.

Värskenduskuuri läbi teinud esinduses on Telia konsultantide peamiseks töövahendiks kaasaskantavad sülearvutid, mida on võimalik ka puutetundliku tahvelarvutina kasutada, et sellel erinevaid dokumente allkirjastada ja sujuvamalt kliendiga koos parimaid teenuslahendusi valida. Töövahendiks saavad olema ka interaktiivsed iseteenindusekraanid, kus klient kas üksi või koos konsultandiga Telia iseteenindust või e-poodi saab kasutada.

Uuenenud Haapsalu esinduses on kõigil klientidel võimalus kasutada nii esinduses olevaid digitaalseid kanaleid kui ka kohapealset personaalset teenindust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments