Pangakaart ülemuse käes, terve kataloogitäis kaupa ostmata

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tavaline teisipäev Koluvere poe ees. Lääne Elu ajakirjanikele astub ligi neli naist.

Siira huviga pärivad nad läbisegi, kust ja mis asjus võõrad on. „Ah Haapsalust!” imestatakse. Seal on nad käinud. Naised ütlevad, et lähevad koju. „Näe, sinna,” näitab üks taamal asuvate kortermajade poole ja kinnitab, et Koluveres on hea elada.

„Kas teil kodus internet on?” – „Meil ei ole!” – „Miks siis teil ei ole?” – „Ei huvita!” – „Miks siis?!” – „Niismama!” –„Kas lähete poodi ka?” – „Ei lähe.” – „Miks mitte?” – „Pangakaart on ülemuse käes.” – „???” – „Näe, ülemus tulebki!”

Ülemuseks kutsutu on Milvi Elias, MTÜ Lemme üks asutajaid. MTÜ Lemme aitab vaimupuudega inimestel eluga toime tulla. Naised poe ees – Liidia, Erika, Grete ja Merike – olid varem Koluvere hooldekodu hoole all, kaks aastat tagasi nende osakond suleti. Nüüd elavad nad MTÜ Lemme toel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
6 aastat tagasi

Milliselt ip aadressilt hääled reformile tulewad?

Igor
6 aastat tagasi

Luik pildilt puudu))

Anzeelika
6 aastat tagasi

Kaart ikka bossi kätte ja kohe vahelt tegema.

Mihkel
5 aastat tagasi
Reply to  Anzeelika

Kõik ei ole sellised nagu sina anx. Mõni jätab vanurile maja alles.

tilluke
6 aastat tagasi

arva ära, kes on pildilt puudu?

Vello
6 aastat tagasi

Aga kas see ülemus neid kaarte enda otstarbeks ei kasuta. On seda keegi kontrollinud

K.S.
6 aastat tagasi

Sümboolne, et päeval mil Venemaal valitakse presidenti, algab ka “Töörahva Lipus” valimiskampaania. Sedapuhku tutvustatakse mitte valitavaid vaid hoopis valijaid, täpsemalt Reformierakonna ja Sots-Demokraatide E-Valijaid…
Tublid inimesed kõik- Liidia, Erika, Grete ja Merike- nemad arvatavalt ongi need kes on alusepanijad Eesti Digivalimiste ennekuulmatule ausale eduloole…
Naljakal kombel on juhuslikult ka selle abistava MTÜ asutajaliikmete seas just reformierakondlasi…

andrus494
6 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Päris hea….)))

Kohalik
6 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Sul on ka võimalus kuuluda edukate ja asjalike hulka, kui sa asjalik oled. Oma kibestumine jäta siit tekstist välja. Kui poleks tublisid inimesi, kes selle MTÜ tegid oleks Koluvere sama tühi kui Liivi asula.See on suur asi ja suur panud kohaliku elu edendamisesse. Need uhked toetustega ehitatud majad elu edasi ei vii, mis on igasse külasse rajatud, inimest ja töökohti tuleb hinnata eelkõige.