6

Ärimees Koit Uus sai vallavalitsuse tänukirja

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Koit Uus. Foto: Arvo Tarmula
Koit Uus. Foto: Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallavalitsus andis ärimees Koit Uusile tänukirja Linnamäe vana koolimaja kordategemise eest.

Tänukiri anti üle läinud reedel. Samal päeval avati majas noortekeskus.

“Linnamäe inimeste jaoks on vanal koolimajal sümboone tähendus,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. “Paljud on seal õppinud. Seni maja lihtsalt lagunes. Mulle on käidud kordi ja kordi rääkimas, et koolimaja peaks korda tegema.”

Linnamäe koolimaja kuulub ärimees Koit Uusiga seotud osaühingule Interrobang. Hoone renoveerimine algas mullu suvel. Täna avatakse külakeskusena kogu maja. Uksed on külalistele valla kell 12-16.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass1.
Sass1.

kuidas Koit Uus oma äriga alustas ? oli KEK-is ülemus. selge.
aga edasi ? kas ta erastas või ärastas ?

lugeja
lugeja

“väga oluline sündmus”, kas millestki olulisemast ei ole kirjutada?????

arutelu
arutelu

Minu meelest on see ülioluline sündmus Linnamäel aga ka kogu endise Oru valla inimestele, kes seal hoones oma hariduse saanud. Renoveeritud maja on väga hubane ja kodune ja äge oli näha, et noortekeskus juba esimese produktsiooniga suutis maja uudistama tulnuid üllatada. Laste mängutuba oli umbes kohalikke mudilasi täis, lasketiirus põlesid väikestel poistel silmad peas, et täpsust lasta said ja selles neid asjatundlikult juhendati. Kohal oli väga eakaid inimesi aga veel rohkem noori peresid. Kui meie kogukondades selliseid sündmusi ikka rohkem ja rohkem oleks ja inimesed kokku hoiaksid, oleks elul jumet küll.

hi-hii
hi-hii

Ja Taebla vana kool,muinsuskaitse rahasid jäämegi ootama?

Koit
Koit

Parem väike kupüür kui suur tänu.

rent
rent

Nüüd ju mõlemad! Tänu käes, hoone käes.

wpDiscuz