Miljardid jõuavad tuuriga „Kunagi läänes” Haapsallu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Ansambel Miljardid kultuuriklubis Tempel. Foto: Lilli Tölp

Jaanuaris kolm Eesti muusikaauhinda pälvinud Miljardid on tutvustamas oma debüütalbumit “Kunagi läänes” kaheksas Eesti linnas. Laupäeval, 17. märtsil esineb ansambel tuuri eelviimase kontserdiga Haapsalu kultuurikeskuses.

“Kunagi läänes” on hästi vastu võetud nii kuulajate kui ka kriitikute poolt. Eesti Rahvusringhäälingu kultuuriportaali aasta albumi küsitlusel sai “Kunagi läänes” kodumaistest albumitest esimese koha. Kaspar Viilup kirjutas: “”Kunagi läänes” on ka kinnitus sellest, et kui arendada üles mingit uut popmuusika mudelit (mida Miljardid kahtlemata teeb), siis ei ole vaja võtta sõrestikku kusagilt läänest, vaid ehitamiseks kõlbab ka siin meie ümber leiduv alge. See on meie veregrupp, tänu millele asetuvad põhjamaised kõlad siinsesse muusikalisse loogikasse paremini kui mistahes troopiline põmmutamine.”

EMA galal maineka aasta albumi tiitli võitnud Miljardite kauamängiva lugusid on kuulatud Spotifys juba üle 300 000 korra ning albumi esimene vinüülitiraaž on samuti läbi müüdud. “Kunagi läänes” oli ka EV100 nädalavahetusel #1 plaadipoes Lasering.

Miljardid. “Tule koju”

Miljardid “Tule koju” Haapsalus

L 17.03 Haapsalu Kultuurikeskus / uksed 18.00, kontsert 19.00

Piletid on eelmüügist saadaval 311.ee lehel 10 euroga. Kohapeal maksab pilet 12 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments