Varikul varastati talust mootorsaag

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Reedel murti Nõva lähedal Variku külas lahti talumajja ja abihoone uksed, kust varastati mootorsaag Clint, elektrijuhe ja viis liitrit kütust. Tekitatud varaline kahju on täpsustamisel. Asja uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlus, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaanus
6 aastat tagasi

No, sealkandis on vist röövlid. Kas inimesed on tõesti nii vaesed,et peavad naabritelt röövima või on ikka sissesõitnud vargad.

Ireen
6 aastat tagasi
Reply to  jaanus

Mingi aeg tagasi jagasin FB-s infot Nõva ja Variku kandi rahvale selle kohta, et meie hoovi peale tuli Leedu numbrimärgiga sõiduauto, mille roolis võõrkeelt rääkiv pilusilm koos ühe eestlasest noormehega. Tulid jutu järgi uurima midagi metsa kohta. Jutt oli segane ja lõpuks ei saanudki aru, mis neil täpselt vaja. Tundus kahtlane. Hiljem tuli välja, et mõned päevad varem oli neid nähtud Raplamaal sama tegevusega. Nõvalt liikusid nad edasi Variku poole. Päris suure kindlusega julgen väita, et tegemist oli n.ö. “uurijatega”, kes panid silma peale sinna, kust miskit võtta saaks. Võimalik, et need samad kujud on nüüd eeltöö lõpetanud ja asunud… Loe rohkem »