6

Lumesadu on muutnud Lääne-Eesti teed ohtlikult libedaks

Avatar

BNS

Lääne-Eesti teed on eriti libedad. Foto: arhiiv

Maanteeameti teatel on kestev lumesadu ja tuisk on muutnud teed libedaks, eriti keeruline on olukord Lääne-Eestis.

Teehooldajad teevad oma tööd, ent teeolud võivad siiski kohati olla talviselt keerulised ja libedad, teatas amet reedel BNS-ile.

Maanteeamet palub liiklejatelt kannatlikkust ning kui sõitu hilisemaks ajastada pole võimalik, siis tuleb sõidukijuhil praegustes ilma- ja teeoludes arvestada pidurdusteekonna kuni neljakordistumisega võrreldes suviste tingimustega. “Palume juhtidel hoida tavapärasemast suuremat pikivahet ning valida teeoludele vastav sõidustiil,” teatas amet.

Enne sõidu alustamist saab teeoludega Eesti eri piirkondades tutvuda läbi teeilmajaamade ja teekaamerate veebilehel tarktee.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tursk
Tursk

Aga tänud meie poistele. Linna tänavad jälle korralikult lükkamata, sai mootorkelguga täna liigeldud lausa. Tänud Alo, ärge üldse nähkegi vanalinnas lume lükkamisega vaeva, hakkama nagu nii ei saa. Mulle sobib.

Mari
Mari

Uuemõisa – Herjava kergliiklustee on ka jube, täiesti puhastamata. Asja teeb hullemaks, maantee puhastamisega kohati sinna lennanud soolalume segu. Soovitan vältida.

lumelabidas
lumelabidas

oodake kevadet seltsimehed, kaob probleem

herr Ligi
herr Ligi

andke talda autojuhid !

liikleja maanteel
liikleja maanteel

Autojuhid! Palun olge kindlad, et teie autol põlevad esituled, võimalusel ka udutuled. Tänase ilmaga liigeldes jäi peaaegu märkamata ees olev auto, kuna auto tagumised tuled ei põlenud ning auto oli tagant täiesti lumine. Palun kontrollige oma auto tulede korrasolekut enne sõidu alustamist! Lumesajus ning tuisus on teid paremini ning kaugemale näha teistele autojuhtidele kui kasutada udutulesid!

no anna abi
no anna abi

On olemas sai nimega automaat tuled ja siis ei põlegi tagatuled, ning osad juhid ei teagi mida selle tule lülitiga teha saab. Ja osad teadvad liigagi hästi, udukad põlevad 24/7

wpDiscuz