0

Pääste: päästjad aitasid inimese autost välja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

1. veebruaril kella kahe paiku kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Lääne-Nigula valla Saunja külas. Sõiduauto oli teelt välja kraavi sõitnud ja katusel pidama jäänud ning sõidukijuht ei saanud ise autost välja. Päästjad avasid sõiduki ukse lõikeriistade abil, aitasid kannatanu välja ja andsid üle kiirabile. Sõiduk tõmmati tagasi ratastele ning eemaldati süttimisoht.

2. veebruaril kella 6.30 paiku käisid päästjad Vormsil Hullo külas ning eemaldasid sõiduteelt sinna langenud puu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz