Läänlased Helsingi turismimessile ei panusta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu turismiinfokeskuse infokonsultant Andra Välja (vasakul) ja Läänemaa Turismi juht Annika Mändla mullu Helsingi turismimessil. Foto arhiiv

Nädalavahetusel Helsingis algaval turismimessil on spaaliidu kaudu esindatud Fra Mare ja Laine, kuid Läänemaa Turism jääb sel aastal messilt kõrvale.

„Välismaa messil osalemine on väga kallis ja meil polnud piisavalt huvilisi ettevõtjaid,” selgitas maakonna turismiasjalisi koondava  Läänemaa Turismi tegevjuht Annika Mändla.

Mändla sõnul osales Läänemaa eelmisel aastal Helsingi messil Eesti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) pinnal, mis oleks natuke soodsam võimalus, kuid sel aastal EAS sellist võimalust ei pakkunud. Ta lisas, et oma pinna rentimine tähendab, et ettevõtjad on valmis seda ka mehitama. „Kindlasti ei välista seda, et tulevikus jälle Helsingisse läheme,” ütles Mändla.

Helsingi asemel valmistuvad Läänemaa turusmiettevõtjad veebruari alguses Tallinnas toimuvaks turismimessiks Tourest. „Seal oleme päris suurelt väljas,” ütles Mändla.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments