0

Haapsalu toidupank sai põdraga kokku põrganud auto asemele uue auto

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu toidupank sai jõuludeks uue auto vana asemele, mis tuli maha kanda pärast augustikuist kokkupõrget põdraga.

„22. augustil kohtus auto põdraga. 21. detsembril saime uue auto,” ütles Läänemaa toidupanga koordinaator Anu Aljaste-Sits.

Koordinaatori sõnul tuli vahepeal töösõite teha eraautoga, aga see ei olnud toidukraami laialiveoks sobiv. Tänu abistajatele sai Haapsalu toidupank nüüd uue auto. „Eelmine oli kolm aastat vana. Kuna linnavalitsus ja ettevõtted annetasid kindlustuselt saadud rahale juurde, saime osta tuttuue Citroën Berlingo,” ütles ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz