Teed on lörtsised

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

lmateenistus lubab lörtsi ja vihma. Foto: Urmas Lauri

Sel nädalal lubas ilmateenistus lörtsi ja lund ning niisugune ilm oligi. Foto: Urmas Lauri

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt soolamärjad või -niisked, lõuna pool kohati kuivad ning põhja pool sõidujälgede vahel kohati soolalumesegused. Teepinna temperatuurid on kõikjal miinuspoolel. Ilm on selge, kuid põhjarannikul väga tuuline.

Ilmaprognoosi kohaselt on õhtul seoses lumesaju ja tuisuga oodata teeolude kiiret halvenemist. Pilvisus tiheneb ning kella 19 paiku jõuab Loode-Eestisse uus sajuala, mis levib kiiresti kagu suunas.

Lääne-Eestis võib lume sekka ka lörtsi tulla. Oodata on väga tugevat tuult ning tuisku! Pärast keskööd saartest alates pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb, vastu hommikut sajab veel Eesti idaosas hooti lund. Õhutemperatuur jääb Lääne-Eestis 0..+2°C vahemikku, mujal allapoole nulli.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments