0

Läänemaa päästjatel möödus aastavahetus rahulikult

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa päästjatele möödus aastavahetus rahulikult, ühtegi tõsisemat väljakutset ei olnud.

Naabermaakondades aga see päris nii ei olnud. Kokku said Lääne päästepiirkonna päästjad kokku ligi 50 väljakutset. Suuremaid põlenguid ja tõsiselt kannatanuid küll polnud, kuid siiski süttis aasta viimasel päeval ühes korteris kuusk, põlesid ka prügikastid, mis ilmselt võisid süttida korralikult kustumata ilutulestiku jääkidest, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

Kahjuks jäi eile kadunuks inimene, kes pealtnägija sõnul Pärnumaal Paikusel sillalt alla vette hüppas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz