0

LOETUIMAD LOOD 2017. Galerii vabariigi aastapäeva vastuvõtust Haapsalus

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaldame 2017. aastal Lääne Elu veebis enim loetud lood.

23. veebruaril Haapsalus kultuurikeskuses peetud Haapsalu linnapea Urmas Suklese ja volikogu esimehe Andreas Rahuvarmi Eesti vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtule oli kutseid välja saadetud 500 ringis. Kutsutute hulka kuulusid allasutuste juhid, ettevõtjad, koostööpartnerid, kultuuri- ja haridustegelased. Kutsutute hulgas olid ka Ridala valla vallajuhid ja külavanemad.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz