Dirhami sadama ja lähiala detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine

Kylaline

info@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 19.12.2017 korraldusega nr 100 võeti vastu ja suunati avalikule väljapanekule Dirhami külas / Derhamnis asuva Dirhami sadama ja lähiala detailplaneering. Detailplaneeringu projekt näeb ette maakorralduslike toimingutena viie olemasoleva katastriüksuse baasil kahe uue katastriüksuse (Kalda ja Dirhami sadam) moodustamise. Planeeringualale nähakse ette kuni 5korruselise hotelli (moodustatavale Kalda maaüksusele) ja kuni kahe spordihoone (moodustatavale Dirhami sadama maaüksusele) ehitusõigused ja hoonestustingimused. Planeeringuga on määratud kommunikatsioonide lahendused ning vajalikud servituudid ja keskkonnatingimused.
Detailplaneeringu lahendus ei muuda valla üldplaneeringut, küll aga muudab kehtetuks planeeringualal praegu kehtiva detailplaneeringu osa. Lähtuvalt seadusest pole detailplaneeringu kohta vaja teha keskkonnamõju strateegilist hindamist ega eelhindamist.
Detailplaneeringu materjalidega saab tutvuda ka valla veebilehel https://noa-
rootsi.kovtp.ee/et/vastuvotmise-ja-avalikustamise-teated.
Detailplaneeringu avalik väljapanek on Noarootsi vallamajas 15.–28. jaanuarini 2018 kõikidel tööpäevadel kell 8–16.30. Avaliku väljapaneku kestel võib Lääne-Nigula valla Noarootsi osavallavalitsusele vv@noavv.ee esitada detailplaneeringu kohta kirjalikke ettepanekuid ning vastuväiteid.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments